Onze Top 10 Sales-boeken

Lijst van beste boeken die élke Verkoper of sales medewerker moet gelezen hebben

How to Win Friends & Influence People

Dit boek is een klassieker op het gebied van sociale vaardigheden en leert hoe je relaties kunt opbouwen en onderhouden.

Het benadrukt het belang van empathie, oprechte interesse in anderen en het tonen van waardering om relaties te versterken en succesvol te zijn in het leven en werk.

The Challenger Sale

Dit boek introduceert een nieuwe aanpak van verkoop, waarbij de nadruk ligt op het uitdagen van de klant en het bieden van inzichten in plaats van alleen maar producten te verkopen.

Het benadrukt het belang van het begrijpen van de behoeften van de klant en het bieden van unieke oplossingen om hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

SPIN selling

Dit boek introduceert een verkoopmethode die gebaseerd is op het stellen van vragen om de behoeften van de klant te begrijpen en effectiever te verkopen.

Het benadrukt het belang van het stellen van situatie-, probleem-, implicatie- en noodzaakvragen om de behoeften van de klant te begrijpen en oplossingen aan te bieden die aan hun behoeften voldoen.

The Psychology of Selling

Dit boek biedt inzicht in de psychologie van verkoop en leert hoe je effectiever kunt communiceren met klanten en hun koopgedrag kunt begrijpen.

Het benadrukt het belang van het begrijpen van de motivaties en drijfveren van de klant en het aanpassen van je verkoopstrategie om aan hun behoeften te voldoen.

Book cover for Influence - Robert Cialdini

Influence

Dit boek biedt inzicht in de psychologie achter overtuiging en leert hoe je deze kennis kunt gebruiken om effectiever te verkopen.

Het benadrukt het belang van het begrijpen van de zes principes van beïnvloeding (wederkerigheid, consistentie, sociale bewijskracht, sympathie, autoriteit en schaarste) en hoe deze principes kunnen worden toegepast in de verkoop.

The Sales Bible

Dit boek biedt praktische tips en technieken voor het opbouwen van relaties, het sluiten van deals en het overwinnen van bezwaren.

Het benadrukt het belang van het opbouwen van vertrouwen en het leveren van waarde aan de klant om succesvol te zijn in de verkoop.

Little Red Book of Selling

Dit boek biedt korte, krachtige adviezen en strategieën voor het opbouwen van relaties en het sluiten van deals.

Het benadrukt het belang van het aannemen van een positieve houding, het bieden van waarde en het begrijpen van de behoeften van de klant om effectief te verkopen.

To Sell is Human

Dit boek introduceert het idee dat iedereen eigenlijk een verkoper is en leert hoe je deze vaardigheid effectiever kunt gebruiken.

Het benadrukt het belang van het begrijpen van de menselijke behoeften en het gebruik van verkoopvaardigheden om relaties op te bouwen en anderen te helpen.

Predictable Revenue

Dit boek biedt een stapsgewijze handleiding voor het opzetten van een voorspelbare verkooppijplijn.

Het benadrukt het belang van het begrijpen van de verschillende fasen van de verkoopcyclus en het implementeren van effectieve processen om de verkooppijplijn te voeden en te beheren.

The Art of Closing the Sale

Dit boek biedt praktische tips en technieken voor het sluiten van deals en het overwinnen van bezwaren.

Het benadrukt het belang van het opbouwen van vertrouwen, het begrijpen van de behoeften van de klant en het aanpassen van je verkoopstrategie om aan hun behoeften te voldoen.

Het boek bevat ook advies over hoe je effectief kunt onderhandelen en hoe je de verkoopcyclus kunt beheren om succesvol te zijn in de verkoop.

Smartmentor is én zal altijd gratis blijven.

Hoewel, deze artikels schrijven en gratis publiceren vraagt tijd én de website online houden kost geld.

Hebben de boekverslagen je geholpen en wil je graag een gift doen? Dan kan dit via onderstaande knop.

Hartelijk dank!